La Multi Ani, West Tv!

A trecut un an… Primul an al West Tv Regional. Un an in care cu pasi inceti dar siguri, cu multa munca, seriozitate, profesionalism si dedicare, IMPREUNA, echipa West Tv a demonstrat ca se poate. La multi ani West Tv!

West Tv Regional, a implinit primul an de viata. Un an in care, in pofida contextului economic nefavorabil si al unor schimbari sociale semnificative, West Tv a reusit sa se impuna intr-un prima etapa in peisajul mediatic aradean, ca la mai putin de jumatate de an sa devina o televiziune regionala, difuzata in judetele Arad, Timis, Caras Severin, Hunedoara, Bihor si chiar Maramures.

West Tv Regional este un proiect ambitios, asa cum a dovedit pe parcursul unui an, menit sa ofere telespectatorilor o alternativa la oferta déjà existenta pe piata. West Tv Regional isi contureaza un itinerariu bazat pe aceleasi principii urmarite in toate firmele Grupului Astra, si anume profesionalism, seriozitate si calitate.

Politica redactionala a West Tv Regional este una de informare, de educare si promovare a valorilor, a bunului simt, a respectului fata de noi insine, de semeni si fata de natura. “Senzationalul” fabricat nu face parte din optica companiei atunci cand se lucreaza la conceperea programelor tv. Apreciem ca televiziunea, ca formator de opinie cu impact deosebit asupra psihicului uman, este menita ca prin informatiile pe care le furnizeaza sa stimuleze munca, creativitatea, educatia, fara a pune accent pe evenimentele tragice, care in opinia altor posturi tv, asigura audienta.

In ceea ce priveste targetul de varsta al telespectatorilor, West Tv Regional este televiziunea care are in spate o echipa de profesionisti, de oameni cu experienta care reusesc sa asigure o linie dreapta, coerenta, echilibrata si obiectiva asupra subiectelor abordate. Prin programele asigurate de acesti profesionisti, West Tv Regional si-a castigat intr-un timp extrem de scurt, de cand se afla pe piata, sa castige telespectatori adulti, maturi, de peste 30 de ani.

In acelasi timp insa, West Tv Regional aloca un spatiu important pentru programele adresate copiilor si tinerilor, incercand in acest mod sa isi fidelizeze din timp, sa isi formeze, telespectatorul adult, de maine.

West Tv Regional este conectat la informatie 24 de ore din 24, din ora in ora fiind reflectate ultimele evenimente din vestul tarii.

Monitorul prezinta cele mai importante evenimente inregistrate in vestul tarii, stirile fiind abordate obiectiv, tocmai pe principiile regasite in intreaga companie privind seriozitatea in identificarea problemelor dar si gasirea solutiilor. In jumatate de ora, reporterii West Tv va ofera cele mai proaspete informatii utile din Sanatate, Educatie, Cultura, Sport si chiar Divertisment.

Monitorul de noapte aduce ultimele noutati privind taxele, impozitele, modificarile legislative privind somajul sau pensiile, initiativele politicienilor si modul in care sunt reflectate ele in viata de zi cu zi.

Spatiul dintre Monitoare este alocat dezbaterilor tematice, talk show-urilor dinamice, subiecte din cele mai diverse domenii fiind intoarse pe toate partile.

Anul 2010 a fost unul dificil, un an de provocare, de formare a echipei, insa incununat de succes. Povestea insa continua, iar West Tv Regional se extinde. Anul 2011 ne asteapta cu alte provocari atat ca dezvoltare a grilei de programe, a diversificarii emisiunilor cat si ca extindere a ariei de acoperire. Expansiunea continua atat in tara cat si peste granite, West Tv Regional propunandu-si sa devina parte integranta a cat mai multe comunitati.

Faptul ca intr-an an, West Tv Regional este urmarit in tot mai multe case, in tot mai multe familii, demonstreaza ca eforturile intregului colectiv au meritat. Pe de alta parte, atentia Dumneavoastra, a telespectatorilor West Tv obliga la responsabilitate, la noi tinte privind realizarea unui program diversificat, abordat in baza acelorasi principii de seriozitate, respect, profesionalism si obiectivitate.

La Multi Ani, West Tv Regional

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Daniel
    Noi 22, 2010 @ 14:27:04

    Esti actionar la ei, de-i lauzi atat de mult??? 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: