Nu luaţi în seamă mailurile trimise în numele fiscului!

Email-urile capcană trimise contribuabililor continuă. Acestea au început în octombrie, contribuabilii fiind anunţaţi că au primit de la Fisc anumite sume de bani, motiv pentru care li se solicitau date cu privire la conturile bancare deţinute.
„Având în vedere că la mai bine de o lună de la acele evenimente chiar şi în cursul acestei săptămâni mai sunt persoane fizice care se prezintă la unităţile fiscale sau ne contactează telefonic pentru a solicita lămuriri cu privire la aceste e-mail-uri primite, dorim să atenţionăm pe cei vizaţi să nu dea curs acestor e-mail-uri şi să nu completeze formularul cu datele personale de identificare sau financiare”, spune Călin Arusti, purtător de cuvânt al Direcţiei Generala a Finanţelor Publice a Judeţului Arad.
Acesta precizează că în cazul în care sunt persoane care au de primit bani de la fisc procedura este cu totul alta. Astfel, „în cazul tuturor persoanelor fizice care au de primit sume de bani de la Fisc, noi informăm contribuabilii prin intermediul serviciilor poştale, fie cu privire la faptul că le-au fost virate sume de bani în conturile pe care le deţin, fie sunt invitaţi la casieriile trezoreriilor sau la oficiile poştale pentru a intra în posesia sumelor respective.”

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Nu luaţi în seamă mailurile trimise în numele fiscului! - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: