Nasul pleaca de la B1 Tv

Schimbari puternice pe piata media. „Nasul” Radu Moraru vrea sa plece de la B1 TV, pentru a deveni directorul general al unei noi televiziuni a companiei de cablu RCS&RDS, iar Sorin Oancea paraseste grupul de presa Intact.

Radu Moraru va pleca, potrivit paginiidemedia.ro, de la B1 TV din luna ianuarie 2011, dupa aproape zece ani la postul de televiziune, in a carui echipa a fost prezent inca de la lansare.

Bobby Paunescu, patronul trustului B1, spune ca, miercuri sau joi, va difuza un comunicat, pe care il va semna si Radu Moraru, insa, pana atunci, nu va mai face declaratii pe aceasta tema.

Paginademedia.ro a anuntat recent ca operatorul RCS & RDS urmeaza sa lanseze un canal de televiziune generalist. Doi sefi din Antena 1, directorul tehnic Laurentiu Stan si cel economic Andi Rapan au demisionat si vor face parte din echipa viitorului proiect de televiziune.

RCS & RDS este proprietatea lui Zoltan Teszari, care are o o avere de o jumatate de miliard de euro (470-500 de milioane după Top 300 Capital, 350 de milioane de euro după topul Forbes)

Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, ca Sorin Oancea i-a trimis deja lui Dan Voiculescu demisia sa „in plic”, insa va ramane in continuare actionar la Antena 3 (unde detine 25% din actiuni) si la Radio Zu (unde detine 10%).

Oancea va fi noul partener al lui Bobby Paunescu in B 1 TV. Sorin Oancea va detine, pentru inceput, o parte din B1 TV. Totodată, el va conduce postul de televiziune.

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Nasul pleaca de la B1 Tv - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: