Prima nunta din lume filmata 3D

Prima nunta din lume filmata 3D, a avut loc in Edinburgh la inceputul lunii mai a acestui an. Nu mai putin de sase camere video HD au fost folosite pentru a inregistra ceremonia lui Hamish si Kerry Allison.

Totusi, mirele, in varsta de 36 de ani a decis sa nu-i spuna sotiei despre planurile sale. Doar dupa ceremonia de nunta, Hamish i-a destainuit sotiei despre tehnicile speciale de filmare, care au fost folosite in ziua lor cea mare.

Cele trei camere, care au fost folosite si alte trei perechi au filmat aceleasi imagini din doua unghiuri diferite, tehnica necesara pentru a crea efectul de 3D. Mirele a spus ca prezenta atator camere nu a distras atentia in timpul ceremoniei, deoarece emotia a fost mult prea puternica.

Cuplul au fost deci cobaii ideali pentru a experimenta filmarea prin aceasta tehnica, deoarece mirele este Directorul unei companii in Leith, Edinburgh, care filmeaza si editeaza reclame si face filmari pentru diferite alte companii.

Fiind singura companie din Scotia care lucreaza in 3D, Hamish a simtit ca nunta sa va fi evenimentul perfect pentru un DVD al unei nunti in 3D, si in plus, acum el si sotia sa au o extraordinara amintire de la nunta lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: