Un autoturism a fost distrus în totalitate după ce s-a ciocnit cu un tramvai în Cartierul Confecţii

Un autoturism marca Volvo a ajuns sub roţile de tramvai în timp ce încerca să iasă din curtea Campusului universitar din Confecţii, clădire care a aparţinut în trecut fostei fabrici de confecţii.

Incidentul s-a petrecut ieri după masă, în jurul orei 17.45.
Şoferul autoturismului nu a sesizat venirea tramvaiului din cauza vegetaţiei şi a copacilor din zonă, cel puţin aşa reieşind din declaraţiile sale, şi a ieşit din curtea Campusului direct pe liniile de tramvai. Vatmanul nu a avut însă timp să frâneze, astfel încât autoturismul a fost lovit din plin, fiind târât câţiva metri buni pe şinele de tramvai. Partea din dreapta maşinii a fost practic distrusă, tramvaiul intrând până în dreptul scaunului şoferului. Ca prin minune, pasagerul care se afla în dreapa şoferului a scăpat fără nici o zgârietură deoarece când a văzut tramvaiul s-a înghesuit pe scaunul care îi aparţinea şoferului, tramvaiul oprindu-se la câţiva centimetri de acesta.
În urma impactului, pe lângă tramvaiul deraiat şi autoturismul grav avariat, a mai fost distrus un stâlp electric care se afla în dreptul Campusului universitar. La faţa locului a sosit o macara specială cu ajutorul căreia a fost eliberată linia de tramvai, iar stâlpul a fost schimbat. Operaţiunea s-a derulat pe parcursul a mai multor ore.

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Daniel
    Sep 23, 2010 @ 21:57:55

    Am văzut locul accidentului, am trecut pe lângă el, când veneam de la serviciu.

    Răspunde

  2. Trackback: Un autoturism a fost distrus în totalitate după ce s-a ciocnit cu un tramvai în Cartierul Confecţii - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: